Over ons


BEEVEEDEE is een klein en gedreven full-service reclamebureau met een brede expertise in diverse branches. Bij ons is één plus één drie, want samen bieden wij u een flinke portie ervaring  op het gebied van reclame, marketing, tekstschrijven en communicatievraagstukken. Door de rust en ruimte van het Franse platteland, waar ons kantoor gevestigd is, hebben onze creativiteit en frisse blik zich tot optima forma ontwikkeld. Op basis van een groot en actueel Nederlands netwerk, kunnen wij alle opdrachten aan. Try us!

Reclame

Reclame is natuurlijk een breed begrip. Heel simpel gesteld, brengen we uw product aan de man of vrouw. Wij werken samen met u mee gedurende het gehele proces. Denkt u hierbij aan creëren van campagne concepten tot kleine acties zowel online of offline. Ook zijn wij sterk in het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen, zonder dat dit meteen de wereld moet kosten. Bij ons begint de meter niet meteen te lopen. Het is belangrijk dat als wij creatieve meedenkers worden, we ook achter de gedachte staan. Door de rust en ruimte van het Franse platteland, waar ons kantoor gevestigd is, heeft onze creativiteit zich tot optima forma ontwikkeld. Het heeft ons nog beter gemaakt. Wij garanderen u kwaliteit in creativiteit!

 

Marketing

Goede marketing kenmerkt zich door breed denken en je niet teveel aan banden laten leggen. Denk samen aan mogelijkheden, haalbare doelstellingen. Gouden bergen beloven door dure marketing samenwerkingen is mooi… maar niet voor de klant. Marketing behoort vernieuwend te zijn zonder teveel te ‘proberen’. In nauw overleg met onze klanten kunnen wij goede marketing activiteiten, media deals en acties aandragen. Alleen in nauw overleg. U kent uw eigen branche immers het beste, wij kunnen énkel onze ervaring en netwerk inbrengen. Zeg ons wat uw doelstellingen zijn en wij laten u weten wat haalbaar is. We hebben het reeds vele malen eerder gedaan, positieve resultaten welteverstaan! Dat zit dus wel goed.

 

Communicatie

Communicatieadvies klinkt abstract, misschien? BEEVEEDEE zet uw vraag om in concrete en effectieve communicatiemiddelen. Zodat u bereikt wat u met uw organisatie wil. Een doortastende en vlotte check/consult stelt ons in staat te kunnen doorgronden wat werkt en wat niet. Wij schieten niet ondoordacht in het maken van een folder of poster, maar kijken naar het geheel en het doel. Wilt u uw medewerkers meenemen in een verandering zonder dat het teveel vragen oproept? Een periodieke nieuwsbrief kan door BEEVEEDEE worden geproduceerd. Een motiverende teambuilding nodig? Wij kunnen voor uw bedrijf een evenement organiseren die een beleving nalaat die tussen de oren blijft.

 

Tekstschrijven

Of het nu de puntjes op de i zijn of nog een blanco blad, schrijven doen we graag. Laat BEEVEEDEE de juiste slogan bedenken (COPY) of een frisse blik werpen op een taai stuk tekst. Met woorden stoeien is voor ons een creatieve uitdaging. Wij kijken verder dan de tekst alleen. Wat wilt u bereiken? Wie wilt u aanspreken? Een doortastende vlotte aanpak met een no nonsens houding, daar kunt u ons aan houden! Teksten opstellen is een ambacht. De genres zijn legio. BEEVEEDEE heeft ruimschoots ervaring in huis om u te bedienen.


Translate »