Wie en hoe?

BEEVEEDEE is opgericht in 2011 en is van origine een Frans reclamebureau… ‘Huh?’ horen we u denken? ‘Oui’, oui, c’est vrai! We vertellen graag met ‘odeurs en couleurs‘ tijdens een café al dan niet virtueel hoe dat possible is. Sinds 2019 is BEEVEEDEE gevestigd in Nederland. Wel zo dichtbij!

Onze werkwijze

Uw dienst, product, event, werving of idee: als communicatieve marketeers zetten wij uw vraag om in impactvolle content. In unieke producties zoals reportages, commercials, campagnes, video’s en geluidsopnames. In producties die persoonlijk zijn, passend bij uw identiteit of imago, snel geleverd en betaalbaar. Dit kan een enkele productie zijn, zoals een aftermovie van uw event, of een ‘pakketje’ met verschillende middelen, momenten en uitingen, samengebracht in een sterk communicatie- of marketingplan.

Om dit te kunnen bereiken werken we graag nauw met u samen, om precies aan te voelen wat er nodig is, maar vervolgens nemen we ook veel voor u uit handen. We denken mee in het doel dat u wilt bereiken, of het verhaal dat u wilt vertellen. We vragen door, komen met creatieve ideeën, sparren verder en geven handen en voeten aan wat u wilt bereiken. Zo komen we met elkaar tot een mooi en compleet eindresultaat, waarbij u het effect bereikt dat u wenst.

Projectmatig of interim

BEEVEEDEE kan ook gedurende een bepaalde periode marketing- en communicatiewerkzaamheden uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld voor drie maanden een boost geven aan uw marketingdoelen. Wellicht uw product of dienst in de markt brengen en hier stapsgewijs en planmatig ‘rumour around the brand’ voor creëren. Van PR, persberichten, een campagne en aansluitende berichten via social media. Zie het als een marketing/communicatie ‘sprintje’ die we voor uw bedrijf kunnen trekken. En geloof ons, we rennen hard.

GO GO GO

Elk project begint met een intake, nadien een briefing gevolgd door een offerte. Vaak zetten we verschillende concepten uiteen om richting en sfeer te bepalen. Op basis daarvan bespreken we de invalshoeken en planning. Na een definitieve GO volgt het definitieve plan en start de productie.